Skip to main content.

STUDIO WEST

Onze nieuwe fotocollectie Studio West neemt je mee op de ultieme road trip door woestijnlandschappen en ruige bergen, en viert de schoonheid van vriendschappen, zelfexpressie en western mode.

Product Slider

Shop de collectie

WILD HEARTS RUN FREE

Maak je klaar voor het avontuur van je leven! Met modellen en social media sterren Allegra Shaw, Katie Morton, Blake Healey en Michelle Infusino brengt deze iconische fotocollectie uitzichten over de woestijn, eindeloze stoffige wegen, vintage auto's en cowgirl modelooks naar je muren!

DESERT DRAMA

"Ik vond het geweldig om op set te zijn, alle nieuwe gezichten te leren kennen, en om de visie van dit "woestijndrama" tot leven te zien komen." – Katie Morton

Product Slider

Shop de collectie

Desert chic fotokunst - Studio West

Desenios Studio West is een collectie die ons meeneemt op een roadtrip door de woestijn van Zuid-Californië met de modellen en influencer-sterren Katie Morton, Allegra Shaw, Blake Healey en Michelle Infusino. Tijdens deze roadtrip banen we ons een weg door route 66 en bezoeken we plaatsen met prachtige bergstructuren die cactussen, crèmekleurig zand, vintage auto's en cowgirl-mode ontmoeten die prachtig zijn vastgelegd in de prints van deze collectie.

Een roadtrip maken via route 66 in Amerika met je meidenbende staat op de bucketlists van de meeste vrouwen. Ga met ons mee op avontuur en laat je inspireren door je dromen. Koop hier je nieuwe Studio West posters.