Skip to main content.

DESENIO X COPPAFEEL!

Het is tijd om jezelf te voelen! Voor de maand van de strijd tegen borstkanker werken we samen met CoppaFeel! met de kunstcollectie Feel Yourself. In oktober 2022 wordt 10% van de verkoopprijs* gedoneerd aan CoppaFeel!, een liefdadigheidsinstelling in het Verenigd Koninkrijk die een vroege diagnose van borstkanker ondersteunt door jonge mensen te helpen ontdekken wat hun eigen "normaal" is.

Back to top
Back to top

CONTROLEER JE BORSTEN

Start in oktober met een nieuwe routine! Controleer je borsten, borst of borstspieren elke maand en leer jouw normale toestand kennen. Op die manier merk je het wanneer iets abnormaal aanvoelt voor jou.

Back to top

GET HANDS-ON

De waarheid is dat als je borstweefsel hebt, je borstkanker kan krijgen. Daarom wil CoppaFeel! dat iedereen leert hoe ze hun borsten, borstspieren en borst kunnen controleren, om zo te leren hoe die horen te voelen, en makkelijk te kunnen herkennen wanneer iets abnormaal aanvoelt. Bezoek coppafeel.org voor meer informatie en om maandelijks een reminder te krijgen zelfonderzoek te doen!

WIJ STEUNEN COPPAFEEL!

We vroegen de kunstenaars van ons Desenio Atelier om uit te drukken wat het betekent om vrouw te zijn, wat resulteerde in een perfecte mix van kunststijlen met typografische posters, figuratieve schilderingen en abstracte stukken.