Skip to main content.

Kaders

Maak uw fotowand af met onze hoogkwalitatieve posterkaders en fotokaders. Wij bieden mooie houten kaders aan in zwart, wit, eiken en licht hout, naast metalen kaders in zwart, goud, zilver en koper. De kaders zijn verkrijgbaar in acht afmetingen, van kleine fotokaders van 13x18 cm tot grote posterkaders van wel 70x100 cm.

Kaders en fotokaders

De juiste kader voor het juiste motief maakt een verschil - vind jouw perfecte match bij Desenio. Kies uit ons brede assortiment kaders in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. We hebben alles; van kleine kaders die prima geschikt zijn als fotokader tot grote poster kaders die meer ruimte op de muur innemen. Kies uit onze acht verschillende afmetingen: 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 70x100 cm en 100x150 cm. De moderne kaders van Moebe zijn perfect geschikt voor foto’s en motieven in A3, A4 en A5 en zijn verkrijgbaar in minimalistisch, zwart aluminium en eiken.

MOOIE KADERS DIE JE KUNST BESCHERMEN

Onze kaders en fotokaders zijn niet alleen stijlvol, ze beschermen ook je poster! Het acrylglas beschermt tegen vuil en vlekken en houdt je kunst gedurende lange tijd in goede staat. Misschien vind je het leuk om je posters per seizoen of stemming te wisselen, en dan is een stevige kader je beste vriend! Dankzij het feit dat onze kaders zo gemakkelijk aan de achterkant open gaan, kun je eenvoudig je posters vervangen wanneer je maar wilt, en zo met weinig middelen de look in huis veranderen.

KLEUREN EN MATERIALEN

Wij vinden dat kunst voor iedereen moet zijn - gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar zonder afbreuk te doen aan het design of de kwaliteit. Daarom hebben we betaalbare kaders ontwikkeld in verschillende kleuren en materialen die je poster, print of foto mooi aanvullen en verfraaien. Onze houten kaders zijn verkrijgbaar in klassiek zwart, wit, onbehandeld eikenhout, licht hout en donker hout. Onze stijlvolle metalen lijsten in goud, zilver en koper hebben een glanzende coating. De zwarte metalen lijsten hebben een matte afwerking.

De keuze van kleur en materiaal van een kader maakt een groter verschil dan je zou denken. Je kunt de kader gebruiken om andere details in je interieur te accentueren, die bijvoorbeeld van koper of hout zijn. Combineer je posters en kaders zodat ze bij elkaar en de rest van je interieur passen. Je kunt ook juist een geheel andere stijl voor de kader kiezen om mooie contrasten te creëren. Als je al gouden accenten in je interieur hebt, kun je die perfect combineren met onze gouden kaders; zo creëer je eenvoud en uniformiteit in de kamer.

WELKE KADERS PASSEN BIJ MIJN POSTERS?

We weten hoe moeilijk het kan zijn om te beslissen welke posters je thuis wilt ophangen. Moet de stijl hetzelfde zijn of wil je juist motieven die een contrast vormen? Het maakt niet uit welke sfeer je in huis wilt neerzetten, we zijn er zeker van dat onze kaders je kunnen helpen in de jacht op die perfecte look!

Als je houdt van natuurmotieven of fotokunst in aardse tinten, zijn onze houten kaders van eiken en donker hout een goede keuze. De natuurlijke materialen staan heel mooi bij motieven in dezelfde sfeer, maar je kunt natuurlijk ook een kader van goud of zilver gebruiken voor een luxe uitstraling. Als je echter een fan bent van posters met grafische illustraties in felle kleuren zijn houten kaders in zwart of wit misschien iets voor jou! Een witte kader zorgt dat het motief zijn rechtmatige plaats op de muur inneemt, terwijl een zwarte kader contrast en diepte creëert.

ACCESSOIRES VOOR KADERS

Voor meer stijl kun je een passe-partout kopen die zowel het ontwerp benadrukt als je poster beschermt. Met de juiste details geeft het meteen een heel ander gevoel. Je kunt natuurlijk een kader kiezen in een van onze vele kleuren, maar het staat ook mooi om klassieke kaders te combineren met andere ophangsystemen! Ter variatie kun je een trendy posterhanger gebruiken of werken met accessoires zoals posterklemmen, washitape en fotoplanken. Ontdek ze allemaal in de categorie Accessoires.

GEMAKKELIJKE KADERS

Al onze kaders zijn gemaakt van kristalhelder plexiglas (de kaders van Moebe zijn gemaakt van acrylglas) waardoor ze scherfvrij en licht zijn. Dankzij het slimme ontwerp kan je makkelijk je kader monteren. De kader gaat aan de achterkant open en je kunt je poster eenvoudig plaatsen zonder scherpe metalen punten die je poster zouden kunnen beschadigen.

Bij onze kleine fotokaders in de maten 13x18 cm en 21x30 cm heeft de achterkant bovendien een steun, zodat de kader ook gemakkelijk blijft staan. Perfect als je een ladekast of plank hebt met wat ruimte die je wilt opvullen! Alle kaders van Desenio kunnen natuurlijk zowel staand als liggend aan de muur gehangen worden, zodat je jouw fotowand helemaal naar wens kunt vormgeven.