Skip to main content.

Witte kaders

Kaders

Blaas u muren nieuw leven in en kader uw posters in voor een perfecte poster collage.

Witte Fotokaders

Koop je witte houten kaders online bij Desenio. We hebben stijlvolle, betaalbare massief houten kaders die perfect passen bij al onze posters. Onze witte kaders zijn verkrijgbaar in kleine afmetingen zoals 13x18 en 21x30, en ook 30x40, 40x50, 50x50, 50x70, 70x100 en 100x150 cm. De kaders zijn van hout gemaakt en hebben een smal en klassiek profiel. Het glas van de kaders is gemaakt van kristalhelder plexiglas, waardoor de kaders zowel onbreekbaar als licht zijn.

Een witte kader is stijlvol en mooi bij lichtere motieven. Als je een donkerdere poster hebt, maar toch wilt dat de kader mooi bij het motief past, kun je er een witte passe-partout bij kopen. Hierdoor zal je motief ook nog eens heel mooi uitkomen. Een fotowand met alleen witte kaders is typisch in een Scandinavische inrichting die wat minimalistischer is, bij voorkeur gecombineerd met natuurlijke materialen en een kleurenschaal met aardetinten om meer warmte te krijgen in een verder witte omgeving. Wij wisselen graag onze witte kaders met onze eiken kaders af om eeen warmere indruk te creëren. Voor een mooie contrastrijke fotowand kun je ook witte kaders met zwarte kaders afwisselen, perfect voor bijvoorbeeld een fotowand in zwart-wit!

Als je wilt zien hoe een van onze posters eruit ziet in een witte kader of een combinatie van enkele posters bij elkaar bekijken, kun je ons fotowandhulpmiddel gebruiken. Daar kun je verschillende sjablonen gebruiken en jouw favoriete posters combineren met de kaders van jouw voorkeur - klik hier!