Skip to main content.

Eiken kader

Kaders

Onze kaders van onbehandeld eikenhout zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen voor het plaatsen van uw poster eenvoudig aan de achterkant worden geopend. Ze hebben een smal profiel met een mooie uitstraling aan de muur. Eikenhouten kaders staan heel mooi in combinatie met onze posterhangers en Moebes eiken klem voor uw fotowand.

Eik Fotokaders

Onze mooie houten kaders vind je in de acht afmetingen, die onze posters hebben,  13x18, 21x30 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100 cm. We hebben ook drie mooie kaders van Moebe in de afmetingen A5, A4 en A3, waarmee je een mooi doorschijnend effect rond het motief kunt creëren. De kaders zijn gemaakt van massief hout en verkrijgbaar in een smal en klassiek profiel. Het glas van de kader is gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de kaders onbreekbaar én lichtgewicht zijn.

De houten kaders van eikenhout staan heel mooi in combinatie met al onze verschillende kunstposters, onze natuurmotieven worden extra mooi met een eiken kader voor een echt natuurlijk gevoel. Een houten kader is ook heel mooi om te combineren met andere accenten van hout of andere natuurmaterialen in je interieur. Hout heeft het vermogen om een kamer meer warmte en persoonlijkheid te geven. Decoreer de muur met een stijlvolle houten kader van Desenio samen met een van onze posters.

Klik hier voor interieurinspiratie en tips hoe je onze posters en kaders met elkaar kunt combineren in fotowanden, die heel mooi passen bij de rest van je interieur. Wissel de eikenhouten kaders eens af met onze kaders in andere kleuren zoals zwart, wit of waarom niet goud? Naast de houten kaders hebben we ook posterhangers, fotoplanken en mooi klemmen van hout, als je jouw poster niet wilt inlijsten.