Skip to main content.

Posterhouder

Accessoires

Denk buiten de box en hang uw posters op met een posterhouder. Posterhouders zijn een modern, stijlvol en fraai detail op uw fotowand. Hier hebben we ons complete assortiment posterhouders bijeengebracht.

Posterhouder

Welke posterhouder staat het mooist bij u thuis? Posterhouders zijn een mooi en trendy alternatief om posters en prints op te hangen. Ze vormen bovendien een mooi interieurdetail voor uw wanden. Onze poster hangers zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende lengtes en geschikt voor ons complete assortiment posters van verschillende groottes. Het assortiment posterhangers van Desenio is verkrijgbaar in drie kleuren. Een is gemaakt van onbehandeld massief eiken en de andere twee zijn gemaakt van dennenhout en zwart of wit gelakt, en hebben een slimme oplossing met magneten die aan elke kant van de poster zitten. Een fraaie oplossing die het papier of de print niet beschadigt.

Alle posterhouders van Desenio worden geleverd in complete pakketten zodat u uw posterhouders gelijk op een fotowand kunt gebruiken. Alle posterhangers worden geleverd met messing schroefogen en kunstleren banden voor het ophangen. De kleur van de kunstleren band is afhankelijk van de kleur van de posterhanger; beige voor de eiken posterhanger, wit voor de witte posterhanger, en zwart voor de zwarte posterhangers.

Naast onze eigen posterhouders van eikenhout en zwart- respectievelijk witgeverfd hout verkopen we ook posterhouders van Moebe. Ze zijn verkrijgbaar in een plat design die zeer goed past bij de minimalistische en Scandinavische interieurstijl. Onze Moebe posterhangers zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren – zwart, wit en messing – allemaal gemaakt van metaal.