Skip to main content.

Donkere eiken kaders

Kaders

Onze donkere eiken frames zijn een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een natuurlijke structuur die het echte gevoel van het hout benadrukt. Bij de productie van kaders gebruiken we de restanten die overblijven van een kader voor het maken van nieuwe kaders, waardoor het afval tot een minimum wordt beperkt, met behoud van de kwaliteit. De kaders worden geleverd met acrylglas, een lichtgewicht en duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Donkere eiken kaders voor posters

Vind donkere eiken kaders bij Desenio! Wij bieden hoogwaardige houten kaders in eiken met een grote keuze aan afmetingen. 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100 cm. De kaders zijn gebeitst om het uiterlijk zo stijlvol en natuurlijk mogelijk te houden. Het product heeft het FSC-markering, wat betekent dat het materiaal afkomstig is van verantwoorde bosbouw, dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met de mens en het milieu. Het glas van het kader is gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de kaders onbreekbaar én lichtgewicht zijn.

Combineer onze eikenhouten kaders elegant met posters uit ons brede aanbod in de verschillende categorieën. De houten kaders behouden het natuurlijke en diepe gevoel en geven je huis die extra touch, ongeacht welke poster je kiest. Om de kaders van je posters nog meer te benadrukken kun je een passe partout gebruiken en je krijgt een prachtig kunstwerk met diepte.