Skip to main content.

Licht houten kaders

Kaders

Geef je fotowand wat liefde met deze prachtige kaders! Onze licht houten fotokaders van hoge kwaliteit gaan gemakkelijk aan de achterkant open, zodat je jouw poster er in kunt leggen voor een mooie afwerking.

Licht houten kaders voor wandkunst

Decoreer je wanden met deze licht houten kaders voor een Scandinavisch gevoel! Deze kaders zijn verkrijgbaar in de maten 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100. De kaders zijn gemaakt van hard essenhout en zijn verkrijgbaar in een smal en klassiek profiel. Het glas van de kaders is gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de kaders zowel onbreekbaar als lichtgewicht zijn. Een licht houten kader is een elegante keuze om posters of foto''s in te kaders en staat stijlvol bij elk design. Hier kun je meer lezen over ideeën hoe je licht houten kaders kunt combineren met verschillende designs en kaders in andere kleuren.

Een licht houten
kader is een klassieke en tijdloze keuze die in elk huis past, ongeacht de inrichting of stijl. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je de kader aan je wensen en voorkeuren kunt aanpassen. De kleine kaders staan heel mooi bij foto's en andere kleine kunstontwerpen. Wil je dat jouw design het middelpunt van de aandacht wordt? Als je voor een passe-partout gaat, kun je een grotere kader selecteren. Gebruik een witte of zwarte passe-partout afhankelijk van het motief, de licht houten kader ziet er stijlvol uit bij alle kleuren.

Top tip! Licht houten
kaders staan heel mooi in combinatie met zwarte en witte houten kaders. Combineer verschillende soorten kaders voor een trendy maar warm gevoel. Met posters en kaders van Desenio kun je gemakkelijk een stijlvolle fotowand creëren.