Skip to main content.

Metalen kaders

Kaders

Onze metalen kaders zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren; zwart, goud, zilver en koper. Al onze metalen kaders hebben een strak en slank profiel, waardoor ze je wanden een luxe uitstraling geven. Ze gaan aan de achterkant gemakkelijk open en kunnen zowel staand als liggend worden opgehangen. De metalen kaders worden geleverd met acrylglas dat een lichtgewicht en duurzaam materiaal is, waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn en jouw kunst gedurende lange tijd beschermen.

Metalen kaders

Ontdek een breed assortiment metalen kaders van Desenio. Onze metalen kaders zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en maten, en zien er strak en slank uit wanneer ze aan je muur hangen. Al onze metalen kaders zijn gemaakt van aluminium en zijn vervolgens geschilderd.

Onze metalen
kaders zijn licht en worden geleverd met acrylglas, waardoor ze keurig en makkelijk aan de muur gehangen kunnen worden. De metalen kaders hebben clips aan de achterzijde, waarmee je de poster kunt vastzetten en die gemakkelijk te openen zijn. De klemmen zijn multifunctioneel en worden ook gebruikt om de kader op te hangen, die zowel stand als liggend kan worden gehangen.

Onze uitgebreide selectie metalen
kaders biedt elk wat wils, of je nu van zwarte kaders met een klassiek en minimalistisch silhouet houdt of geniet van de luxere uitstraling van gouden kaders, je kunt jouw favoriete kaders hier vinden. Combineer metalen kaders in verschillende kleuren voor een unieke en persoonlijke fotowand of kies één kleur voor een smaakvolle afwerking.