Skip to main content.

Zwart metalen kader

Kaders

Geef je fotowand wat liefde met deze prachtige kaders! Onze zwarte metalen fotokaders van hoge kwaliteit gaan aan de achterkant open, zodat je jouw poster er gemakkelijk in kunt leggen voor een elegante uitstraling.

Zwart metalen Fotokaders

Decoreer je wanden met deze zwarte metalen kaders voor een Scandinavisch gevoel! Deze kaders zijn verkrijgbaar in de maten 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100. De fotokader heeft een gladde afwerking met een smal profiel dat er elegant uitziet aan jouw muur. Het glas van de kaders is gemaakt van transparant acrylglas, onbreekbaar en licht van gewicht. Een zwarte metalen kader is een elegante keuze om posters of foto''s in te kaders en staat stijlvol bij elk motief. Voor ideeën hoe je zwarte metalen kaders kunt combineren met verschillende designs en kaders in andere kleuren, kun je hier meer lezen.

Een zwarte metalen
kader is een trendy en stijlvolle keuze die in elk huis past, ongeacht de inrichting of stijl. De kaders zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je ze aan je wensen en voorkeuren kunt aanpassen. De kleine kaders staan heel mooi bij foto''s en andere kleine kunstontwerpen. Als je voor een passe-partout gaat, kun je een grotere kader selecteren. Gebruik een zwarte of witte passe-partout afhankelijk van het motief, de zwarte metalen kader staat geweldig mooi bij alle kleuren.

Top tip! Zwarte metalen
kaders staan heel mooi in combinatie met andere metalen kaders, zoals goud of zilver. Combineer verschillende soorten kaders voor een persoonlijk tintje. Met posters en kaders van Desenio kun je gemakkelijk een stijlvolle fotowand creëren.