Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Escape to a place where lost memories and untold stories live.

Celebrates the merging of past and present, tradition and innovation

"The ancient architecture and abundance of magnificent buildings made Marrakech the perfect setting to create this collection".
Desenio's Chief Design Officer Annica Wallin.

Studio Amara - prachtige fotokunst uit Marrakesh

Met oude architectuur, welvende bogen en mooie pastelkleuren - Studio Amara vangt echt de pracht van Marrakesh op de meest adembenemende manier. De collectie werd geproduceerd in Marrakesh door Desenio Design Studio en toont betoverende gebouwen, glinsterende zwembaden en nog veel meer.

Palmbomen in de wind, weerspiegeld in het water van een zwembad - het maakt dat we allemaal op reis willen! Deze collectie belicht de magie en het mysterie van deze prachtige plek. Door de mozaïek muren in verschillende pastelkleuren, de welvende bogen, vergulde koepels en het handwerk werden we op het eerste gezicht verliefd op Marrakesh. We zijn diep onder de indruk van deze geheime plaats met zo veel geschiedenis en traditie. In deze collectie heeft Desenio Design Studio geprobeerd om de menselijke erfenis van Marrakesh vast te leggen, met de oude architectuur in het middelpunt.

Als je net zo gefascineerd bent door de mysterieuze geschiedenis van Marrakesh als wij en een zwak hebt voor fotokunst, kun je er zeker van zijn dat je een aantal nieuwe favorieten onder deze posters zult vinden! Welkom bij Studio Amara.