Skip to main content.

Coördinaten & locaties posters

Posters

Onthoud een speciale plaats met een coördinaten poster! Voeg coördinaten toe aan deze gepersonaliseerde posters om te onthouden waar jullie elkaar hebben ontmoet, waar je ten huwelijk werd gevraagd of een andere speciale plek waar jullie graag aan denken. Kies gewoon je favoriete ontwerp en voeg vervolgens de naam of coördinaten toe van een plek waar je allebei van houdt, die een speciale betekenis heeft. Herbeleef de dag en de herinneringen die erbij horen met onze coördinaten posters.

Persoonlijke coördinatenposters met jouw eigen tekst

Coördinaten posters zijn een leuke en stijlvolle manier om terug te kijken op een speciale datum. We hebben veel ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Nadat je jouw favoriete ontwerp hebt gekozen, voeg je de naam van de speciale locatie of coördinaten toe om het ontwerp te voltooien. Klaar!

Laat de gepersonaliseerde poster een plek vinden in de gang of de slaapkamer waar hij gemakkelijk te zien is, zodat jij dagelijks herinnerd wordt aan jouw speciale plaats. Een coördinatenposter kan worden gebruikt om veel verschillende locaties te onthouden! Heb jij je huwelijksaanzoek op een speciale plek gedaan, of heb je je daar verloofd? Mis je gewoon de stad waar je vroeger woonde en wil je die in ere houden? Dan zijn deze ontwerpen voor jou! Voeg een persoonlijke touch toe aan je fotowand met een van deze gepersonaliseerde posters.

Ontdek alle posters in de categorie gepersonaliseerde posters exclusief verkrijgbaar bij Desenio en personaliseer je eigen coördinaten poster vandaag nog.