Skip to main content.

Wand Collage Kit

Posters

Ontdek onze wandcollagesets! Vind perfect bijpassende posters door een (of meer!) van onze collagesets te kiezen: speciaal samengestelde sets met 20 trendy posters in handig A5-formaat. Ontdek nu alle wandcollagesets!

 

Wandcollageset — stijlvolle sets met posters

Met onze wandcollagesets hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste posters voor je ruimte — wij hebben het moeilijke werk voor je gedaan! Onze 4 wandcollagesets bevatten allemaal 20 posters in een slim A5-formaat, allemaal in verschillende kleuren en stijlen, zodat je de perfecte set voor jouw stijl kunt vinden. De sets zijn perfect als je een collage met kleinere posters boven je bureau wilt maken, of een hoekje met kleine lichtjes in je slaapkamer wilt inrichten.

De wandcollagesets zijn verkrijgbaar in 4 verschillende designs; de Elegance Collection, de Iconic Collection, de Fantasy Collection en de Adventure Collection. Als graag op de hoogte bent van de nieuwste trends en wilt dat je woonruimte dat weerspiegelt, dan is de Elegance Collection een perfecte keuze! Met zijn beige en witte kleurenpalet geeft het een stijlvol tintje aan je huis. De Iconic Collection bevat zwart-wit fotokunst, tekstposters en illustraties, en is een perfecte keuze als je van het monochrome kleurenschema houdt. Onze Fantasy Collection is een set die sprankelt van kleur! De mode-posters en posters met gedurfde citaten zijn perfect als je jouw bruisende persoonlijkheid wilt laten terugkomen in je huis en de kunst aan je muren. Als je in plaats daarvan weg wilt dromen naar andere delen van de wereld en van reizen houdt, is de Adventure Collection met fotokunst van prachtige plekken over de hele wereld een perfecte keuze voor jou!

Als je nog steeds niet zeker weet welke wandcollageset de beste keuze is, zijn er geen regels die zeggen dat je niet mag mixen en matchen! Een combinatie van de Elegance Collection en de Fantasy Collection helpt je om een stijlvolle maar kleurrijke en gedurfde stijl in je huis te creëren. Ontdek nu al onze wandcollagesets en vind de perfecte set voor jou!