Skip to main content.

Featured Artists

Word verliefd op posters van kunstenaars van over de hele wereld! Deze unieke ontwerpen van onze handpicked kunstenaars zijn zorgvuldig uitgekozen om je muren echt iets speciaals te geven.

Laura had altijd al een drang om te creëren – ze tekende, schilderde en naaide al haar hele leven. Kort geleden werkte ze aan een serie onder de naam Bloemen en planten. Ze vindt het leuk om volledig in haar werk op te gaan. Haar studio, gelegen in een oude fabriek, speelt een grote rol in haar creatieve proces.

Posters met unieke designs

Hier vind je kunst van een brede selectie kunstenaars. Kunstenaars die over de hele wereld wonen, met verschillende stijlen. Als je op zoek bent naar grafische posters met moderne texturen, creatieve kunst met een twist of speelse posters in een vintage stijl dan ben je hier aan het juiste adres. Vind je favoriete posters en laat je inspireren door Heather Perry, Jonas Loose, Linnea Frank en nog vele anderen.

Decoreer je muren met moderne en trendy kunst van deze kunstenaars en geef je huis net dat beetje extra, je kunt ook posters van verschillende artiesten mixen en matchen en zo je eigen stijl creëren. We houden absoluut van al deze kunst en hopen dat je iets voor jezelf of een geliefde zult vinden. Laat je inspireren en ontdek onze categorie geselecteerde kunstenaars!