Skip to main content.

Sandra Poliakov

Posters

De in Boedapest gevestigde illustrator Sandra Poliakov drukt haar gedachten en gevoelens uit door middel van levendige stillevens en bloemmotieven. Ze staat bekend om haar heldere en kleurrijke paletten en vrij vloeiende lijnen.

“Ik zou mijn werk willen omschrijven als kleurrijk, gelukkig en vrij,” zegt ze.

Sandra maakt haar digitale werk op haar iPad en gebruikt acrylverf voor haar schilderijen. Ze beschrijft haar creatieve proces als vrij spontaan; zelfs als ze begint te creëren met een specifiek idee, begint ze altijd met experimenteren met kleuren en vormen.

“De laatste tijd komt mijn inspiratie van binnenuit in plaats van iets dat ik heb gezien. Het is een nieuwe ervaring voor mij en ik vind het leuk om mijn emoties te ontdekken door middel van kunst.”

Sandra Poliakov posters

In deze categorie vind je kleurrijke kunst van de illustrator Sandra Poliakovs. Ze gebruikt ongebruikelijke kleurenschema's in haar schilderijen en speelt meestal vrij met lijnen en kleuren. Haar kunst weerspiegelt de emotionele en visuele ervaringen die ze verzamelde toen ze leefde en rondreisde over de hele wereld. We kunnen zowel botanicals, bloemen als illustraties van mensen zien. Sandra Poliakovs kunstwerk is perfect voor alle kunstliefhebbers die van kleuren houden.