Skip to main content.

Anna Brandt

Posters

Toen Anna's moeder een paar jaar geleden overleed, erfde ze haar kunstvoorraden en begon ze zelf te schilderen. Ze werd meteen verliefd.

"Verven is als mediteren. Ik maak me los van de wereld en al mijn dagelijkse stress verdwijnt. Mijn grootste inspiratiebron is mijn moeder, Siv Brandt, die een kunstenaar was. Tijdens mijn jeugd heb ik haar veel zien verven; haar werk is heel kleurrijk, dus je zou kunnen zeggen dat ze me heeft beïnvloed".

Anna beschrijft haar werk als een explosie van bloemen, kleuren, weiden en luchten.

"Als ik witte muren zie, zie ik die als een leeg canvas dat ik wil vullen met kleur en chaos."

Schilderingen van Anna Brandt

Anna Brandt is een van onze getalenteerde Featured Artists. Ze begon in 2019 te schilderen en liep sindsdien in de voetsporen van haar moeder en is zelf artiest geworden. Nadat ze kunstmaterialen van haar moeder had geërfd, wilde ze het zelf uitproberen en werd ze meteen betoverd. Ze drukt haar kunst uit als "een bombastische explosie van bloemen, kleuren, weiden en luchten".

De natuur en bloemen liggen haar nauw aan het hart en ze weet nooit hoe haar schilderijen er uiteindelijk uit zullen zien. Dat hangt helemaal af van gedachten, stemming en herinneringen. Kleur is belangrijker dan het motief zelf, beschrijft ze. Als ze een leeg canvas ziet, wil ze het simpelweg helemaal decoreren met prachtige kleuren. Anna's grootste inspiratiebron in het leven is haar moeder Siv Brandt, die ook met veel kleuren schilderde. Als kind keek Anna veel naar haar moeder terwijl die verfde, en volgde haar naar haar tentoonstellingen.