Skip to main content.

Heather Perry

Posters

Heather Perry, een autodidactische popartiest die bekend staat om haar levendige fashionportretten, groeide op op een boerderij in Iowa en bracht haar jeugd door met paardrijden en het tekenen van potloodportretten voor haar vrienden. Vele jaren later, na te hebben gewerkt als grafisch ontwerper en wedstrijd-rollerderbyskater, kwam haar liefde voor portretten weer naar voren in de vorm van dieren gekleed volgens de laatste catwalkmode.

"Mijn werk draait om glamour, kitsch en is soms best absurd. Mijn grootste uitdaging is om te bepalen wat ik zal gaan schilderen; Ik heb een lange lijst met ideeën die constant om mijn aandacht strijden", vertelt ze.

Heather's inspiratie verandert van tijd tot tijd. Soms ziet ze een catwalk-look en moet ze aan een dier denken, zoals bij haar Highland Cow. Of een kleurencombinatie brengt haar op het idee voor een nieuw werk.

"Ik volg graag modeblogs en tijdschriften om te zien wat er nieuw is, maar ik probeer de seizoenen niet op de voet te volgen en de trends niet al te serieus te nemen."

 


 

 

 

Heather Perry designs

In deze categorie vind je posters gemaakt door de kunstenaar Heather Perry. Ze is gevestigd in Californië en creëert moderne kunst. Dieren zoals tijgers, luipaarden en giraffen gekleed in pakken en modieuze kleding met kleurrijke achtergronden. Deze posters zijn perfect voor de dierenliefhebber of kunstliefhebber om je huis meer kleur te geven. Kies je favoriet of combineer ze met elkaar voor een coole en moderne kunstmuur.