Skip to main content.

La Poire

Posters

Anine Cecilie Iversen, de kunstenares achter La Poire, tekent en schildert al sinds haar kindertijd. Eerder dit jaar besloot ze de sprong te wagen en fulltime kunstenaar te worden. Eerder dit jaar besloot ze de sprong te wagen en fulltime kunstenaar te worden.

"Ik ben gefascineerd door het vergankelijke en steeds veranderlijke. Mode, vrouwelijkheid, mijn gevoelens en gedachten," zegt Anine.

Ze maakt haar schilderijen met aquarellen, gouache, kleurpotloden en oliepastels.

"Ik hou ervan om te spelen en probeer mijn praktijk niet te overdenken, omdat ik denk dat dit een bepaald gemak geeft dat erg belangrijk voor me is," zegt ze.

La Poire posters

Anine Cecilie Iversen is de kunstenaar achter La Poire. Anine Cecilie Iversen is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, en is grafisch ontwerper. Al als kind begon ze te tekenen en schilderen met aquarellen. In haar kunst zien we kleurrijke botanische motieven en sierlijke, moderne en modieuze vrouwen in kleurrijke kleuren en gedurfde organische vormen. Ze beschrijft dat ze haar inspiratie vindt in de natuur, mode, moderne kunst en haar eigen gedachten en gevoelens. Verken en vind je favoriete kunst van La Poire bij Desenio!