Skip to main content.

Sofia Larsson

Posters

Als kind gebruikte Sofia Larsson tekenen als een manier om haar aandacht vast te houden op school. Geïnspireerd door haar oom die kunstenaar is, schilderde ze voortdurend en maakte ze haar eigen kunst voor haar slaapkamer. Maar pas op 40-jarige leeftijd hervatte ze haar jeugdhobby en pakte ze het schilderen weer op.

"Als autodidact heb ik niet altijd een plan. De attitude, sterke en stoere vrouwen en kleurexplosies zijn belangrijk voor mijn werk. Mijn originele schilderijen zijn vaak groot en ik wil dat ze indruk maken."

Geïnspireerd door het dagelijks leven, gebruikt Sofia acrylverf op canvas om haar originele kunstwerken te schilderen. Ze omschrijft zichzelf als een ongeduldige perfectionist.

"Ik gebruik altijd veel kleur als ik schilder! Ik zit erin, loop erin, en jemig, wat een hoop kleren heb ik verpest! Ik wil dat alles snel gaat, maar krijg moeilijk het gevoel dat iets af is."

Sofia Larsson

Sofia Larsson is een kunstenaar gevestigd in Zweden die op een prachtige manier kleurrijke en sterke kunst maakt. Ze haalt inspiratie uit haar dagelijkse leven en wil meer kleur brengen in de huizen van mensen.

In deze categorie vind je illustraties van coole en sterke vrouwen met grote accessoires en een krachtige vibe. Je vindt er ook posters van abstracte schilderijen met veel kleuren en creatieve patronen. Deze posters zijn een geweldige aanvulling op je fotowand of als losse stukken. Mix en match zoals je wilt, vind je favorieten en laat haar wens uitkomen door meer kleur in je huis te halen met haar kunst.