Skip to main content.

Marco Marella

Posters

Marco Marella is een autodidactische Italiaanse kunstenaar en illustrator. Hij woont en werkt in Venetië, waar hij eindeloos veel inspiratie opdoet voor zijn kunstwerken. Zijn kunst was te zien in vele tijdschriften en kranten, op tientallen boekomslagen en talloze commerciële producten.

Marco Marella posters

Marco Marella is een Italiaanse kunstenaar en freelance illustrator die woont en werkt in Venetië, Italië. Hij studeerde aan de Chelsea School of Art in Londen en is nu al meer dan 30 jaar actief in de creatieve industrie, waar hij met alles bezig is, van oppervlakteontwerp tot het maken van patronen en illustraties. Zijn werk is verschenen in Britse, Amerikaanse en Franse tijdschriften en boekomslagen.

Hij vindt inspiratie in de bron van moderne illustraties: zijn geboortestad Venetië. Hij heeft tientallen jaren van illustreren meegemaakt en alle technieken geprobeerd die er zijn. Tegenwoordig maakt hij gebruik van moderne technieken en creëert daarom zijn kunstwerken digitaal op zijn iPad.

Bij Desenio vind je enkele van zijn stillevens en grafische motieven. Meestal in aardetinten, maar ook een paar stukken met kleuraccenten.