Skip to main content.

Linnea Frank

Posters

Na een cursus fotografie op de middelbare school kreeg Linnea Frank een liefde voor kunstfotografie, en speelde met belichtingen en texturen in haar donkere kamer. Na een baan als assistent-fotograaf en later in haar eigen studio waar ze voornamelijk met mode- en beautyshoots werkte, kreeg haar leven een andere wending toen ze al haar bezittingen inpakte en naar Kaapstad verhuisde.

"Mijn werk begint altijd met een element dat me aanspreekt en het creatieve proces aanwakkert. Dat kunnen iemands ogen of een silhouet zijn. Ik wil een emotie overbrengen, dus dat is mijn uitgangspunt," zegt ze.

Het creatieve proces van Linnea bestaat uit het toevoegen van lagen, texturen, licht en kleuren, waarmee ze de intrigerende kunstwerken creëert, waar ze bekend om staat.

"Ik heb geen regels! Mijn inspiratie kan komen van voor de hand liggende of juist bizarre plekken. Muziek, mensen en natuur zijn altijd een bron van inspiratie. Ik heb het gevoel dat mijn werk is opgebloeid sinds ik ben verhuisd, vooral omdat ik me in dit land geïnspireerd voel, waar ik ook ben."

 


 

 

 

Posters van Linnea Frank

In deze categorie vind je posters gemaakt door de Zweedse kunstenares Linnea Frank. Ze woont in Zuid-Afrika en creëert prachtige en moderne kunst. Posters in gedempte kleuren zoals beige, zwart en wit voor een vredig gevoel met motieven met een sterke en krachtige boodschap. Deze posters zijn perfect voor je innerlijke kunstliefhebber om inspiratie op te doen. Combineer je favorieten en stel de ideale fotowand samen.