Skip to main content.

SpaceFrog Designs

Posters

Katherine van SpaceFrog Designs groeide op in een creatief gezin en experimenteert en creëert al sinds ze een kind was. Na haar studie olieverf en grafiek gebruikt ze nu verschillende materialen zoals potlood, inkt, verf, aquarel en digitale methoden.

"Ik zou mijn werk omschrijven als rustig en evenwichtig met veel kleur en textuur. Ik voeg vaak een vleugje metallic toe voor contrast.”

Katherine krijgt vaak midden in de nacht ideeën voor haar werk; ze maakt dan een schets of een schilderij voor ze het in haar computer zet om er de laatste hand aan te leggen.

"De natuur vormt de belangrijkste invloed voor mijn werk. Ik ben gefascineerd door complexe en eenvoudige relaties tussen kleuren, vormen en texturen.”

SpaceFrog Designs posters

In deze categorie vind je posters die zijn gemaakt door SpaceFrog Designs. Een echtpaar dat Katherine en Vernon heet uit Kentucky maakt kleurrijke kunst om in je huis te hangen. Posters van de woestijn of de bergen zowel bij zonsondergang als bij zonsopgang. Dieren zoals walvissen, octopussen, zebra's of majestueuze vogels, je vindt het hier allemaal. Rijke kleuren blauw, goud, roze, groen en nog veel meer. Er kan niets misgaan met wanddecoraties van de natuur in het middelpunt. Deze elegante en diepzinnige posters zijn de perfecte aanvulling om een kunstzinnige sfeer in je huis te creëren. Kies je favorieten en creëer de perfecte fotowand voor jou door deze posters te combineren.