Skip to main content.

Leigh Viner

Posters

Leigh Viner gebruikte kunst al in haar jonge jaren om uitdrukking te geven aan haar emoties, maar pas toen ze eind 20 was, begon ze kunst als carrière na te streven, net nadat ze in 2003 moeder was geworden. Haar kunst is te zien geweest in Harper's Bazaar en Elle Magazine; ze heeft ook samengewerkt met Lady Gaga, de opbrengst daarvan gaat naar de Born This Way Foundation.

"Ik vind het leuk om het onderwerp van mijn werk een gevoel van herkenning te geven. Iets bitterzoets dat de kijker helpt om de emoties te voelen die ik probeer uit te drukken of beweging probeer te geven," zegt ze.

Met behulp van een breed scala aan materialen, zoals aquarelverf, pastellen en olieverf, creëren de vrij vloeiende lijnen van Leigh abstracte kunstwerken geïnspireerd op de natuur, mode en schoonheid.

"Ik word elke dag door zoveel verschillende dingen geïnspireerd, van wat ik lees tot andere hedendaagse kunstenaars. Daarnaast zijn mijn favorieten Picasso, Joan Mitchell en Cecily Brown de afgelopen jaren een constante factor geweest. En er is altijd muziek. Ik luister altijd naar een heel eclectische playlist die de sfeer bepaalt."

Leigh Viner

Hier vind je kunstwerken gemaakt door de freelance kunstenaar en fotograaf Leigh Viner. Mooie en emotionele posters om je muur mee te decoreren. Leigh Viner is gevestigd in Denver, waar ze ook is geboren en getogen.

Haar kunstwerken zijn geïnspireerd op veel verschillende dingen, maar muziek is één ding dat de sfeer kan bepalen. Door deze posters te bekijken, voel je de emoties door de kunst. Ze heeft inspirerende kunst van bloemen, planten en verschillende gezichtsuitdrukkingen gecreëerd door te spelen met lijnen en kleuren die perfect passen in een woonkamer of slaapkamer. Krijg je inspiratie door deze posters en vind je favorieten!