Skip to main content.

Ekaterina Zagorska

Posters

De Bulgaarse kunstenaar Ekaterina Zagorska omschrijft haar werk als een magische wereld van illustraties.

"Mijn kunst combineert levendige kleuren, een beetje Amerikaans realisme en popart. Mijn beste stukken zijn items die veel kleuren en een verhaal bevatten."

Ekaterina laat zich inspireren door alles om haar heen en werkt graag met aquarelverf, krijtjes en potloden.

"De afgelopen twee jaar ben ik met digitale media gaan werken, wat ik leuk vind. Het is een wereld vol nieuwe mogelijkheden", zegt ze.

Illustratieposters van Ekaterina Zagorska

Ekaterina Zagorska is een Bulgaarse illustrator, UI/UX-designer en grafisch ontwerper. Ze heeft een universitair diploma in beeldende kunst en tekent al zolang ze zich kan herinneren. Ze werkt meestal met een levendig kleurenpalet en haar stijl is modern Amerikaans realisme gecombineerd met pop art – de perfecte mix als je je huis wilt opfleuren. Hoewel de illustraties er meestal realistisch uitzien, maakt ze af en toe ook abstracte kunst.

Ze laat zich graag inspireren door de reacties van mensen op haar werk en vindt het geweldig om een verhaal in haar illustraties op te nemen. Ze vindt ook inspiratie in alledaagse voorwerpen zoals de ochtendkoffie, een reisfoto of een bezoek aan een kunsttentoonstelling. Ze gebruikt een verscheidenheid aan materialen zoals potloden, krijtjes en aquarellen. Ze integreert ook digitale tools die een hele nieuwe wereld van mogelijkheden openen. Ontdek hier bij Desenio een selectie van haar werk!