Skip to main content.

Richard Podgurski

Posters

Ik denk dat we allemaal geboren kunstenaars zijn, maar de kunst is – hoe blijf je dat? Mijn werk heeft meestal een sterke focus op het weer en 'het actuele moment'. Ik vind het leuk om unieke en bijzondere gebeurtenissen vast te leggen die de natuur ons als het ware voor de voeten werpt: ik neig van nature naar topprestaties als tijd van essentieel belang is.

Kunst kan extreem verstorend zijn, maar ik geniet ervan om gevoelens over te brengen en emoties op te wekken bij de mensen die mijn werk bekijken. Ik vind het heerlijk om te spelen met denkbeelden en fantasie. 

Posters van Richard Podgurski

Ontdek de postercollectie van Richard Podgurski hier bij Desenio! De fotokunst bestaat uit zomerse posters die enkele van de mooiste plekken op aarde vastleggen. Podgurski is grotendeels geïnspireerd door zijn collega's en favoriete artiesten en heeft altijd zijn camera mee. Als hij op reis gaat, wil hij graag de wonderen van de natuur laten zien.

Als je op zoek bent naar fotokunst in felle kleuren of een klassieke zwart-witstijl, dan is de fotokunst van Richard Podgurski de perfecte keuze. Je kunt de posters eenvoudig combineren in een fotowand of alleen ophangen om een sterk statement te maken. Shop nu je favoriete posters!