Skip to main content.

Victoria Verbaan

Posters

Victoria studeerde Fine Art aan de Universiteit van Kaapstad en Art Direction en Graphic design aan de Red &Yellow School, en haar kunst is te zien geweest in de Britse Vogue en The World of Interiors. Ze omschrijft haar werk als surrealistisch, dromerig, fel optimistisch en enthousiast.

"Schilderen en illustreren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld; door mijn werk probeer ik emoties van vriendelijkheid, kracht, mededogen en passie op te roepen - dit zijn eigenschappen die helpen bij het definiëren van schoonheid bij alle vrouwen, "zegt ze.

Victoria Verbaan posters

Victoria Verbaan is een multitalent uit Zuid-Afrika. Ze maakt illustraties, kleisculpturen en schilderijen in waterverf. Victoria Verbaans kunst bij Desenio is vrouwelijk gemaakt met lichte maar krachtige penseelstreken die de poster een esthetische en elegante uitdrukking geven.

Victoria haalt haar inspiratie uit haar dagelijks leven en haar omgeving, zoals de natuur en emoties. Victoria's werk was te zien in British Vogue, Elle decoraties en The World of Interiors. Ze beschrijft haar vrouwelijke kunst "Ik schilder sterke maar gevoelige vrouwen, zowel provocerend als eigenzinnig." Vind uw favoriete kunst van Victoria Verbaan bij Desenio!